Paul de Leeuw, Thomas Acda, Gerard Ekdom en William Rutten in 'Tijd voor MAX'

maandag 13 november 2017
Foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2016

Tijd voor een nieuwe week van 'Tijd voor MAX'. Vanaf maandag 13 november om 17.10 uur op NPO 1 ontvangen Sybrand en Martine weer een grote diversiteit aan gasten.

Deze week schuiven onder meer Paul de Leeuw, Thomas Acda, Gerard Ekdom en William Rutten aan.

Presentator, zanger en cabaretier Paul de Leeuw maakt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Oude Luxor Theater in Rotterdam een speciale voorstelling: Defileeuw. In datzelfde Oude Luxor ontvangt Paul op 5 december niemand minder dan Sinterklaas, voor het speciale programma Sint & De Leeuw. Tevens gaat Paul als vanouds het Knoop Gala presenteren, de zevende editie alweer. Genoeg om over te praten dus. In de studio brengt Paul een prachtig nummer van theatergrootheid Toon Hermans, zijn grote voorbeeld, ten gehore.

Zanger en acteur Thomas Acda heeft het maar druk: sinds vorige week draait de door hem geregisseerde film 'Oh Baby' in de bioscopen. Daarnaast speelt hij de hoofdrol in de musicalklassieker 'Fiddler on the Roof'. Thomas komt langs met actrice Hanna van Vliet, die zowel in de film als het theaterstuk een belangrijke rol speelt.

Radiomaker Gerard Ekdom is elke ochtend te horen op NPO Radio 2 met 'Ekdom in de Ochtend'. Daar draait hij lekkere nummers om de dag mee te beginnen. Gerard schuift graag aan bij 'Tijd voor MAX', want de Amerikaanse singer-songwriter Julian Velard treedt deze week op, waar Gerard groot fan van is.

Showbizzfotograaf William Rutten begon al op zijn twaalfde met fotograferen en kreeg de afgelopen decennia zo ongeveer alle nationale én internationale artiesten voor zijn camera. In zijn boek PicStory verhaalt William over zijn meest hilarische backstagebelevenissen en avonturen in de entertainmentwereld. Dit doet hij natuurlijk aan de hand van zijn mooiste foto’s. Bij 'Tijd voor MAX' bladeren Sybrand en Martine met William door zijn fotografisch geheugen.

'Tijd voor MAX', maandag 13 tot en met 17 november om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers