Rick Nieman zondag in gesprek met minister-president Mark Rutte

zaterdag 17 februari 2018
Foto: © Omroep WNL 2018

Omroep WNL komt zondagavond 18 februari met een bijzondere uitzending. 'WNL Op Zondag Special: Rick Nieman in Gesprek met minister-president Mark Rutte'.

Een persoonlijk gesprek met de premier zoals we hem niet vaak zien. Niet alleen over de politieke actualiteit, maar ook over wat hem beweegt. Een blik achter de dikke deuren van het Torentje. Over zijn drijfveren, over het politieke spel en over beslissen tijdens crisissituaties. Daarnaast vertelt de premier over zijn belevenissen tijdens internationale topontmoetingen. Wat gebeurt er als de camera’s weg zijn.

In de uitzending van 55 minuten worden verschillende onderwerpen besproken, vanuit de persoonlijke blik van de minister-president. Een reconstructie van de belangrijke momenten uit zeven jaar premierschap. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals de stand van Nederland, de economie, veiligheid en internationale betrekkingen.

'WNL Op Zondag Special: Rick Nieman in Gesprek met minister-president Mark Rutte', zondag 18 februari om 23.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers