Anne presenteert gloednieuw muziekprogramma 'Café Vlaanderen'

maandag 5 maart 2012

Anne, de digitale muziekzender die gratis exclusief bij BelgacomTV te bekijken is, presenteert trots het gloednieuwe programma 'Café Vlaanderen'. Een muziekshow die binnenkort één keer per maand op het anne scherm te zien zal zijn. Vanuit de Antwerpse Café Local presenteert Gene Thomas de hits van het moment, aangevuld met de tijdloze klassiekers die iedereen nog eens terug wil horen.

Gene Thomas: 'Ik hou van dit nieuwe concept. We gaan elke artiest voorzien van mooi beeldmateriaal. De afstand tussen de artiest en de fans wordt superklein. I love it!' Udo krijgt z'n eigen cameraploeg en wordt de backstageman die tussen de nummers door verslag uitbrengt vanuit de backstage.

Udo: 'Ik ben een anne fan van het eerste uur en net als de zender draag ik de Vlaamse muziek een warm hart toe. De backstage is al enkele jaren mijn tweede habitat en cameraschuw ben ik ook al niet. Echt iets voor mij dus. Laat dat Café Vlaanderen maar komen want ik heb er zin in!'

Het programma is elke eerste zondag van de maand bij anne te bekijken, en uiteraard worden alle losse nummers opgenomen in de playlist van de digitale zender anne.

Het verlangen naar een eigen muziekprogramma kwam er niet alleen van de fans, maar ook de vraag uit de sector was heel duidelijk. Daarom slaan Belgacom en haar exclusieve digitale zender ‘anne’ de handen in elkaar om dit programma te realiseren.

De fans krijgen uiteraard de mogelijkheid om het programma gratis bij te wonen, en er is ruimte voor maar liefst 700 personen in de zaal. Tickets voor de eerste opname op woensdag 21 maart zijn nu al te reserveren via http://www.anne.be.

'Café Vlaanderen' ook online te beleven
Nieuw is ook dat je alle babbels van backstagepresentator Udo integraal online zal kunnen bekijken. Ook fragmenten van de optredens en exclusief beeldmateriaal zal je natuurlijk terugvinden op anne.be en de anne Facebook pagina. Het integrale programma zie je uiteraard enkel bij anne.

De eerste artiesten zijn bekend
Anne is trots alvast de eerste namen bekend te kunnen maken voor de allereerste opname op woensdag 21 maart in Café Local te Antwerpen, en die zijn: Lindsay, Yannick Bovy, Jo Vally, Frank Galan, Luc Steeno, Sasha & Davy, Bart Herman, Ian Thomas, Alyssa, Maureen, Kato, De Romeo’s, Niels Destadbader, Tyana, David Vandyck en Minno.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers