Binge-watch 'De Dag' in aanwezigheid van cast en crew op Filmfestival Oostende

donderdag 6 september 2018

Filmfestival Oostende organiseert op zaterdag 8 september, in samenwerking met Telenet en VIER, de Ultieme Binge-marathon van 'De Dag'. Van 11 uur tot middernacht kan je op één volledige dag alle twaalf afleveringen van deze meeslepende Vlaamse serie ontdekken.

Het festival zorgt voor een een échte binge-beleving: je krijgt een goodiebag met een fleecedekentje, een powerbank (zodat je geen last krijgt van een 'fear of missing out'-gevoel), clips om je zak chips te sluiten, een stressbal voor de spannende momenten en nog veel meer. Versnaperingen en verfrissingen zijn natuurlijk ook inbegrepen. En dit allemaal in het bijzijn van cast & crew!


'De Dag' werd bedacht en geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu en geregisseerd door Gilles Coulier ('Cargo', 'Bevergem') en Dries Vos ('Bad Trip'). In deze serie gaan oude rotten in het vak als opkomend talent hand in hand: je herkent Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Maaike Neuville, Jeroen Perceval, Geert Van Rampelberg, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Willy Thomas, Lynn Van Royen maar ook Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Lukas De Wolf en Bob Snijers.

Het verhaal van 'De Dag'
Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Eén dag spelen politie en gijzelnemers kat en muis. Afwisselend toont de reeks het standpunt van politie en pers en dat van de bankovervallers, de slachtoffers en hun familieleden. Niets is wat het lijkt: bij iedere aflevering vallen er meer en meer puzzelstukjes in elkaar...

BESTEL HIER JE TICKETS.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers