Cathérine Kools (Leen) weg uit 'Familie'

dinsdag 14 november 2017

In januari 2018 verdwijnt Leen Van den Bossche, een rol van actrice Cathérine Kools, uit 'Familie'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Kools wil meer tijd vrijmaken voor andere projecten.

Op dit moment zit Leen Van den Bossche in de VTM-soap in een ontwenningskliniek om af te kicken van een pillenverslaving. Bovendien vecht ze ook nog met het verschrikkelijke geheim dat ze met zich meedraagt. Onder invloed van pillen pleegde ze namelijk vluchtmisdrijf na een auto ongeluk waarbij een slachtoffer bijna het leven liet. Deze verhaallijn zal uiteindelijk ook tot de exit van Leen in 'Familie' leiden.


Cathérine Kools is intussen 36. Gedurende vijf jaar heeft ze gestalte gegeven aan Leen Van den Bossche in 'Familie'. Nu wil ze graag weer castings doen en tijd vrijmaken voor andere pojecten. Zo gaat ze weer optreden met haar zanggroep Hummingbird en ze gaat weer lessen rond gezonde voeding geven in het kader van haar project Millefeuille.

Kools werd bekend door Vaneigens in 'Man Bijt Hond'. Daarna acteerde ze onder meer in 'Wittekerke' en 'Vermist'.

Bron: Het Laatste Nieuws

vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers