Dieter Van den Brande directeur Publishing bij MEDIALAAN - de Persgroep Publishing

vrijdag 7 december 2018

Dieter Van den Brande gaat op 10 december aan de slag als directeur Publishing bij het mediabedrijf MEDIALAAN - de Persgroep Publishing. Hij wordt verantwoordelijk voor de business unit Publishing (Het Laatste Nieuws, HLN.be, Dag Allemaal, Humo, De Morgen, Story,...) en zal ook deel uitmaken van het directiecomité.

Kris Vervaet, CEO: 'Ik ben zelf als directeur Publishing aan boord gekomen in september. Omdat er ondertussen de rol van CEO is bijgekomen, zochten we snel naar een opvolger. Met Dieter hebben we iemand gevonden die gebeten is door het consumentenverhaal en dus als geen ander weet wat mensen graag willen. Ook zijn ervaring met digitale projecten is een troef. We verwelkomen Dieter met plezier in ons team.'


Dieter Van den Brande: 'Ik ben ongeduldig om te starten en kijk ernaar uit om de collega's en de teams te leren kennen. Het is een hele eer om met de sterke merken die dit huis rijk is te mogen werken. Verder is het een ontzettend interessante periode om de organisatie te vervoegen: de integratie van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN zal ons unieke kansen geven. Daarenboven is een vlotte en krachtige digitale transformatie cruciaal om succesvol te blijven in de mediasector.'

Dieter Van den Brande (38) is licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen en heeft een achtergrond in consumentengoederen. Hij was de laatste 15 jaar achtereenvolgend actief bij Mars, KraftHeinz en Kimberly-Clark. In zijn laatste rol bij Kimberly-Clark was hij verantwoordelijk voor sales- en digitale optimalisatieprojecten voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika, voorheen was hij er General Manager Benelux.

Persbericht MEDIALAAN - de Persgroep Publishing
http://www.medialaan.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers