Disney Channel pakt uit met 'Big Hero 6: de serie' - VIDEO

dinsdag 21 augustus 2018

'Big Hero 6', de Disney productie die in 2014 de Academy Award voor beste animatiefilm won, komt opnieuw op het scherm. Vanaf 8 september kunnen kleine én grote fans elke zaterdag terecht op Disney Channel om er samen met hun favoriete superheldenteam op avontuur te trekken met de gloednieuwe reeks 'Big Hero 6: de serie'.

Nestel je vanaf 8 september elke zaterdagochtend om 9.10 uur met je kids voor de buis voor een nieuw avontuur van Baymax en co.! In de Vlaamse versie kruipt Dimitri Vegas -van DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike- in de stem van Fred. Darya Gantura (Cordon) en Priske Dehandschutter (Familie) lenen hun stem aan personages GoGo en Honey Lemon.


Voor de langverwachte terugkeer van 'Big Hero 6' koos Disney voor een nieuwe visuele stijl. Dankzij de 2D-animatie sluit de serie beter aan bij de gelijknamige Marvel-stripreeks, die ook als inspiratie diende voor de langspeelfilm. Naast deze nieuwe look ontdekken we ook een ander facet van de personages in hun dagelijks leven net na de gebeurtenissen van de film.

Het verhaal begint waar de film stopte
Hiro, een 14-jarig genie gefascineerd door nieuwe technologieën, en Baymax, een robot met een sterk compassievermogen, vormen nog steeds een legendarisch superheldenteam. Met de hulp van hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred beginnen ze aan hightech-avonturen om hun stad te beschermen tegen een nieuwe generatie 'verbeterde' schurken. Daarnaast moet Hiro ook leren omgaan met zijn nieuwe leven sinds hij het nieuwe wonderkind werd van het San Fransokyo Institute of Technology.


Persbericht Walkie Talkie/Disney Channel
https://tv.nl.disney.be/
DisneyChannelBE

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers