Eerste namen 'annes Vlaamse Muziek Awards' zijn bekend

woensdag 21 december 2011

Sinds vorige week kan iedereen online stemmen op 'annes Vlaamse Muziek Awards'. De 'artiesten van bij ons' maken kans op een mooie award voor hun prestaties van het afgelopen jaar in een grootse show met Belle Perez en Christoff. Duizenden mensen lieten nu al hun stem na. Nog tot 10 januari kan iedereen haar of zijn artiest steunen via annesvlaamsemuziekawards.be.

Ondertussen krijgt de show ook meer vorm en kunnen we alvast de eerste namen aankondigen van de artiesten die ook zullen optreden op het grote podium van de Capitole in Gent: Kate Ryan, Tom Dice en Alyssa, K3, Kato, Udo, Nicole & Hugo, Free Souffriau, De Romeo’s, Mathieu & Guillaume, Kevin (Idool 2011) en Jan Smit!

Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt!
Wie de show live wil meemaken op woensdag 18 januari kan terecht op http://www.anne.be of http://www.sherpa.be.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers