Eline De Munck stopt bij JIM

donderdag 25 juni 2015

Woensdag maakte Eline De Munck via Twitter haar afscheid bij jongerenzender JIM bekend. De Munck (27) was bijna zes jaar aan de jongerenzender van MEDIALAAN verbonden.

Na bijna zes jaar bij JIM neemt Eline De Munck met overtuiging afscheid van de kijkers en haar collega's. 'De beslissing gaat meteen in. Ik heb alles eruitgehaald en wou stoppen op een hoogtepunt', zegt ze in Het Nieuwsblad. 'Het was een emotionele, maar geen impulsieve beslissing. Soms moet je gewoon je buikgevoel volgen en keuzes maken om als mens te kunnen evolueren.'


Eline De  Munck heeft momenteel nog geen nieuwe tv-plannen. Wel is ze dit najaar nog als actrice op VTMKZOOM te zien in de nieuwe fictiereeks 'Kattenoog' en treedt ze nog op met haar band Pigbag Army. Daarnaast lanceerde De Munck eind mei nog haar eigen brillenmerk Odette Lunettes.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers