JIM gaat met 'Festivalitis' live op Summerfestival

vrijdag 3 juli 2015

JIM gaat met 'Festivalitis' ook dit jaar een hele zomer lang live op de grootste festivals. Sean Dhondt, Niko Van Driessche, Vincent Banic en Elisa Guarraci brengen zaterdag 4 juli en zondag 5 juli van 16.00 tot 24.00 live verslag uit van op Summerfestival.

Op het JIM-deck – dat naar goede gewoonte op de mainstage uitkijkt – zullen Sean, Niko, Vincent en Elisa heel wat artiesten en dj's ontvangen voor een babbel en de strafste sets. Met de livestream op JIM.be is Summerfestival ook bij deze tropische temperaturen overal – zelfs vanuit een zwembad – te volgen. De week na Summerfestival, op dinsdag 7 juli om 21.00, zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een uitgebreide 'Festivalitis'-special.


'Festivalitis' zendt deze zomer opnieuw live uit op Pukkelpop (20/8 – 22/8) en Laundry Day (5/9). Daarnaast gaat JIM dit jaar voor het eerst ook live op Tomorrowland (24/7 – 26/7). Voor uitgebreide best of-specials trekt Niko ook naar Couleur Café, Les Ardentes, Dour, Lokerse Feesten, Feest in het Park en Suikerrock. In het nieuwe live-programma 'Festivalitis Daily' zorgt hij voor een dagelijkse festivalupdate.

FESTIVALITIS: SUMMERFESTIVAL 2015 LIVE BIJ JIM EN OP JIM.BE
ZATERDAG 4 JULI EN ZONDAG 5 JULI
VAN 16.00 TOT 24.00

FESTIVALITIS: BEST OF SUMMERFESTIVAL 2015
DINSDAG 7 JULI
VAN 21.00 TOT 23.00

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers