Kandidaten 'Temptation Island' gaan elke week te biecht bij Goedele Liekens

donderdag 21 december 2017

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als 'Temptation Island', aan de koffiemachine, op café of online. Geen programma dat voor zoveel online hits zorgt als het grote feest der verleiding dat doet.

'Temptation Island' krijgt daarom dit voorjaar de digitale primeur met 'Goedele on Top', dat meteen het eerste volwaardige VIJF-programma wordt dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken . Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat Temptation Island is, kan voortaan na elke aflevering terecht op VIJF.be waar Goedele napraat met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden, wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag, wat is er nu preciés gebeurd… Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week  uit de biecht.


SBS bracht in 2017 spraakmakende programma's zoals 'De Mol', 'De Slimste Mens ter Wereld' en 'Temptation Island' die niet alleen massaal op televisie bekeken worden, maar ook online op bijzonder veel bijval konden rekenen . Meer dan 850.000 kijkers (unieke/actieve geregistreerde Vlamingen) volgen de programma's op VIER.be en VIJF.be. 'Temptation Island' is bovendien het meest bekeken programma online, dat wekelijks duizenden jonge mensen naar vijf.be lokt. Met 'Goedele on Top' wil VIJF in 2018  inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag én de talkability van 'Temptation Island' - als dat even kan- zowaar nog groter maken.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers