Karen Damen en Gilles De Coster maken debatshow

zondag 23 november 2014

Zangeres Karen Damen en televisiepresentator Gilles De Coster zullen binnenkort een nieuw debatprogramma presenteren waaraan het publiek kan deelnemen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Productiehuis Het Nieuwshuis, dat ook al het VIER-programma Kroost maakte, voert momenteel testen uit voor het nieuwe format. Meer is nog niet bekend, maar de interactieve show zou op VIER uitgezonden worden.


Gilles De Coster is niet onbekend voor het VIER-publiek. De voormalige radiopresentator maakte tot midden 2013 deel uit van 'De Kruitfabriek' en presenteerde zijn eigen tv-programma 'Het Jaaroverzicht Live'.

Karen Damen, die zingt bij K3 en eerder al in de jury van 'Belgium's Got Talent' zetelde, verschijnt in het voorjaar 2015 ook op VIJF. In haar eigen programma op deze zender adviseren experts haar om gedurende twee maanden een perfect gelukkig leven te leiden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers