Najaar MEDIALAAN: Maak kennis met CAZ

donderdag 25 augustus 2016

In oktober start CAZ, de nieuwe mannenzender van MEDIALAAN. CAZ is gebouwd op de fundamenten van Acht, de digitale zender die recent door MEDIALAAN werd overgenomen.

CAZ brengt elke dag film met filmklassiekers als 'The Godfather'-trilogie, de 'Rambo'-films en de 'Alien'-franchise, cultfilms als 'From Dusk Till Dawn' en 'Shawshank Redemption' en recente toptitels over verschillende genres: van westerns als 'True Grit', over comedy met 'American Pie' tot thrillers als 'A Most Wanted Man'.


'Special Forces'
Exclusieve blik achter de schermen van de 'Special Forces Group' van het Belgische leger. Deze hypergetrainde militairen kunnen op elk moment ingezet worden voor elk type operatie. Ervaren ex-soldaten, actieve combat-eenheden en aspiranten getuigen over hun werk. 'Special Forces' is een programma in opdracht van VTM NIEUWS.

'Late Night Comedy: Live At The Apollo'
In de late avond staat 'Live at the Apollo' op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Heel veel series
Bij CAZ kan de kijker terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als 'Game of Thrones', 'Black Sails', 'Sleepy Hollow', 'Dexter', 'Ray Donovan' en 'Las Vegas'.

CAZ start in oktober.


Lees ook:
Het najaar van VTM, Q2, CAZ, Vitaya, Qmusic en Joe
Bron: MEDIALAAN

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers