Nieuw personage Joren in 'Thuis'

woensdag 22 november 2017

Op woensdag 22 november duikt het gloednieuwe personage Joren De Witte voor het eerst op in 'Thuis'. Joren is de 16-jarige neef van Sam, en zal gespeeld worden door het jonge talent Mathieu Carpentier.

Sam kreeg onlangs van haar moeder Veerle het slechte nieuws dat haar broer Bill en zijn vrouw Elke uit elkaar gaan. En dat is allesbehalve leuk voor hun zoon Joren.


 

Hoe komt Joren het leven van Sam en Tim binnengewaaid?
De moeder van Joren verlaat het gezin en dat zorgt ervoor dat zijn vader eronder doorgaat. Joren vlucht naar zijn grootmoeder Veerle. Hij verandert van een vrolijke tiener naar een in zichzelf gekeerde jongen die zijn toevlucht zoekt in gaming. Veerle zou alles doen voor haar kleinzoon maar een tiener opvoeden valt haar te zwaar. Dus vraagt ze haar dochter Sam om hulp.

Hoewel Sam de laatste jaren geen hechte band had met haar broer en neef, wil ze haar familie helpen. Maar Tim vindt Joren een bedreiging voor zijn eigen gezin. Sam is echter zo vastberaden dat ze de mening van Tim naast zich neerlegt. Het zal dan ook niet lang duren voor Tim ontdekt dat Sam Joren ontmoet. En dan barst de bom helemaal.

Wie is Mathieu?
De jonge, vrij onbekende acteur Mathieu Carpentier (20) speelt Joren en wordt de komende maanden een vertrouwd 'Thuis'-gezicht. Mathieu woont in Sint-Genesius-Rode. Zijn eerste opnames zijn al even achter de rug: 'De eerste dag viel veel beter mee dan ik op voorhand kon hopen. Wel spannend want dit was echt helemaal nieuw voor me. Maar iedereen was echt supervriendelijk. De collega's hebben me warm ontvangen en eens op de set viel alle stress weg en was het volop plezier maken.'

thuisopéén

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers