Nieuwe namen toegevoegd aan affiche 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'

woensdag 8 november 2017

Niemand minder dan Tonya was woensdag te gast in 'Planeet De Cock' op MNM en zij bracht goed nieuws mee. Samen met Junior Eurosongers Jonas van X!nk, Thor! en Laura Omloop zal zij optreden tijdens het grootste verjaardagsfeest voor de fans van het eerste uur: 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'.

Tonya nam in 2003 deel aan de eerste selecties van Junior Eurosong. Niet Tonya maar X!nk ging met de overwinning aan de haal en mocht ons land vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestial. In 2006 verdedigde Thor! de Belgische eer met zijn 'Tocht door het donker'. Laura Omloop tenslotte ging in 2009 naar het Junior Eurovisiesongfestival met het nummer 'Zo verliefd'.


Wie nog een ticket wil, moet er snel bij zijn! De laatste 5000 tickets zijn vanaf nu te koop.

Het evenement '#Throwback Thursday in het Sportpladijs' is een coproductie van Ketnet met Studio 100.

'#Throwback Thursday in het Sportpladijs', met o.a. Samson & Gert, Sofie Van Moll, Steven Van Herreweghe, Peter Van de Veire en een eenmalige reünie van Spring.

'Throwback Thursday' op 29 en 30 november en 4 en 5 december om 20.00 uur in het Antwerpse Sportpaleis.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers