NRJ Casting Day lokt veel nieuw talent

maandag 11 juni 2018

De nieuwe Vlaamse radiozender NRJ startte vorige week succesvol de zoektocht naar nieuw radiotalent. Van de meer dan 250 ingeschreven kandidaten werden er zo'n tachtig uitgenodigd op de Casting Day.

Daar konden ze volop laten zien wat voor radiocapaciteiten ze in hun mars hebben.


Met NRJ krijgt Vlaanderen er dit najaar een radiozender bij die zich richt op actieve stedelingen
in de leeftijdscategorie 14 tot 44 jaar. De zender is al operationeel in vijftien landen. NRJ zal te ontvangen zijn in vijftien Vlaamse centrumsteden, waaronder Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

'We zijn een Vlaamse radiozender, gemaakt door en voor mensen van hier, met een stedelijke insteek', zegt Lobke Vergauwen, marketing manager NRJ.

In totaal zoekt NRJ vijf à tien kandidaten die voor of achter de microfoon zullen werken. Een interne ploeg van radiomakers beslist nu wie er binnenkort aan de slag mag bij de zender.

Persbericht SBS Belgium
NRJVlaanderen

DOSSIER: De start van NRJ Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers