'Peking Express' eindigt voor Steff & Margaux in Laos! Of toch niet? (VIDEO)

maandag 1 mei 2017

Steff en Margaux kwamen zondagavond als laatste over de finish in 'Peking Express'. Aan de prachtige tempel in Nathon in het Boeddhistische Laos kregen de studenten dit keer een rode kaart uit de zwarte enveloppe en moesten ze een punt zetten achter hun race naar de overwinning.

'Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het was geweldig, ik heb er geen woorden voor', reageert Steff. Ook Margaux kijkt met een goed gevoel terug op het avontuur. 'Als ik zou moeten zeggen wat 'Peking Express' is, dan zou ik het onbeschrijfelijk noemen. Als ze thuis vragen hoe de reis geweest is, ga ik gewoon niet weten waar te beginnen.'

Sean en Rik zorgen voor verrassing: één duo komt terug in de race
'We hebben een grote verrassing die gegarandeerd deze race op haar grondvesten zal doen daveren', vertelde Sean op het einde van deze aflevering. Eén duo komt namelijk terug in de race waardoor de kaarten opnieuw grondig door elkaar worden geschud.


Wie mag alsnog racen naar de overwinning? Dat kwamen Steff en Margaux vanaochtend vertellen aan Vincent Fierens in de ochtendshow van Qmusic...

 

 

 

 

 

 


'Peking Express', elke zondag om 20.30 uur bij Q2.

Qmusic

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers