Seizoen 2 'Fear the Walking Dead' gaat verder op 23 augustus bij AMC

woensdag 25 mei 2016

Goed nieuws bij AMC voor de fans van 'Fear the Walking Dead'. Na de mid-season finale van afgelopen maandag, wordt het aftellen geblazen naar 23/8.

Het tweede seizoen gaat dan verder met een nachtpremière op 23/8 om 3.00 uur 's ochtends – gelijktijdig met de Verenigde Staten –, en een primetime uitzending op 23/8 om 22.00 uur.


Gisteren in de episode 7 van 'Fear The Walking Dead', bleek dat de families Clark, Manawa en Salazar verscheurd geraakten. De gebeurtenissen binnen de Abigail-domein in Mexico hebben de hoofdrolspelers op drift geslagen. Nu moeten ze hun eigen weg zoeken om te overleven.

Zowel critici als publiek, in binnen- en buitenland, zijn opgetogen over seizoen 2. 'Fear the Walking Dead' is een productie van executive producer Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert. In de hoofdrollen verschijnen Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers