Studio 100 TV trekt eropuit deze zomer

woensdag 5 juli 2017

Zet je schrap voor een onvergetelijke vakantie want deze zomer komt Studio 100 TV naar je toe! Tijdens de zomervakantie en in het najaar bouwt Studio 100 TV een supercool feestje op verschillende locaties.

Je kan er genieten van knotsgekke shows met Joyce en/of James, meedoen aan een heleboel leuke spelletjes en activiteiten, meezingen en dansen tijdens een swingend optreden van De Bende (met Joyce & Lisa) én er zijn ook meet & greets met je favoriete Studio 100 TV-vrienden!


Aftrap in Antwerpen
Op dinsdag 11 juli kan je een gratis Studio 100 TV-feestje bouwen op de Groenplaats in Antwerpen. Tot 18 uur is het dé locatie bij uitstek voor de allerjongsten en iets ouderen. De dag start met animatie zoals de Flin & Flo Frisbee Challenge, een Knutselpret Hoekje, grime en springkastelen. Verder staan verschillende meet & greets op het programma. Maya de Bij, Lolly Lolbroek & haar vriendjes én Joyce & Lisa (K3 zoekt K3) maken hun opwachting.

Joyce brengt ook een Studio 100 TV Show met knotsgekkes moves en de interactieve weet-ik-veel-game! Daarna is het plezier nog niet gedaan want er volgt nóg een show waar muziek centraal staat! Kinderen kunnen meespelen met de Studio 100 Hits Quiz en daarna meedansen tijdens de Studio 100 Disco met Lisa!

Vanaf 15.30 uur is het genieten geblazen van swingende optredens; Lolly Lolbroek & haar vrienden geven het startschot en daarna gaan we onmiddellijk door met een uitbundig optreden van De Bende (Joyce & Lisa). De feestelijkheden duren tot 18.00 uur.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers