Telenet verzamelt het beste van Woestijnvis

maandag 15 oktober 2018

Tussen 15 oktober en 15 november verzamelt Telenet een twintigtal legendarische reeksen van productiehuis Woestijnvis op zijn digitale televisieplatform. Klanten kunnen deze een maand lang gratis opvragen.

In het aanbod zowel recente klassiekers als 'Topdokters', 'De Ideale Wereld' en 'Hotel Römantiek', naast oude geliefden zoals 'In de Gloria', 'Alles Kan Beter', 'Het Eiland' en 'Van Vlees en Bloed'.


'De reeksen van Woestijnvis behoren tot het collectieve geheugen van de Vlaming. 'We zitten met nen bospoeper', 'zever, gezever', 'den draad': uitspraken die bij vele kijkers herinneringen aan toffe televisiemomenten zullen doen bovenkomen. Bij Telenet willen we onze klanten telkens de beste TV ervaring geven door hen, naast een optimale kijkervaring, ook het allerbeste entertainment te bieden met sterke internationale en Vlaamse content. We zoeken dan ook steeds naar thema’s die meerwaarde hebben voor onze klanten. Zo hadden we al een samenwerking met VRT rond '20 jaar Ketnet' en met Studio Brussel voor hun 'Great Britain'- actie. Vanaf 15 oktober bieden we, dankzij een samenwerking met VRT en SBS, een maand lang het beste van Woestijnvis aan op Telenet TV: zowel iconische klassiekers als hun recente reeksen, zowel fictie als non-fictie. Ook in de toekomst zullen we blijven uitkijken naar dergelijke mogelijkheden om het televisieaanbod voor onze klanten zo rijk mogelijk te maken', licht Ils Neuts, Entertainment Director bij Telenet, toe.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers