Tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders bij VTM

woensdag 13 december 2017

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma's en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma's zit er zowel fictie met 'De Infiltrant', verrassend entertainment met 'Weg Met Ons Ma', 'Kan Iedereen Nog Volgen?', 'Tweesterrenrestaurant' en 'Boxing Stars' als pakkende reality met 'Echte Mensen: Jong Leven', 'Alloo en de Liefde' en 'Boer zkt Vrouw Internationaal'.

VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.


Daarnaast keren ook sterkhouders 'Blind Getrouwd', 'Belgium's Got Talent', 'Beste Kijkers', 'Tegen De Sterren Op', 'Alloo Bij', 'De Wensboom', 'Groeten uit', 'De Zonen van Van As', 'Alloo in de Nacht' en 'Liefde voor Muziek' terug dit voorjaar.

Bij Q2 is er het nieuwe seizoen van 'Crimi Clowns', straffe internationale reeksen met 'The Gifted', 'Game of Thrones' en 'The X-Files' en topvoetbal met de Champions League. CAZ staat dit voorjaar opnieuw voor elke dag film met heel wat klassiekers, recente kaskrakers en iconische filmreeksen. Vitaya brengt heel wat films en nieuwe series zoals 'Gone' en 'The Catch'.

Ontdek alles over het voorjaar van VTM, Q2, CAZ en Vitaya op medialaan.be/voorjaar2018.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers