Viktor Verhulst doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 17 september 2018

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, zal dit najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Vader Gert deed in 2014 mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Viktor kan best enkele tips aan zijn vader vragen want die hield het maar liefst 11 afleveringen vol. Een record. In 2007 deed de baas van Studio 100, Hans Bourlon, mee aan de quiz met Erik Van Looy. Hij verloor toen in de finale van journaliste Annelies Rutten.


En ook Viktor's beste vriend, Kobe Ilsen, kan hem met raad en daad bijstaan. Ilsen deed in 2015 mee en werd verdienstelijk derde.

Viktor Verhulst werkt achter de schermen van Studio 100 en op dit moment doet hij dat ook voor 'Gert Late Night'.

'De Slimste Mens ter Wereld' start half oktober op VIER. Andere deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn onder meer Saartje Vandendriessche, Peter Van de Veire, Clara Cleymans en Wouter Vandenhaute.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Eerste namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers