VTM bedankt de Rode Duivels

vrijdag 13 juli 2018

Een belangrijke programmawijziging: zondag 15 juli start bij VTM om 11.55 uur 'BEDANKT DUIVELS!', een speciale uitzending van VTM NIEUWS rond de feestelijke intocht van de Rode Duivels in Brussel.

Fans kunnen zo dus  live de hulde aan de nationale ploeg volgen, en zitten op de eerste rij als de Duivels worden ontvangen bij Koning Filip op het Kasteel van Laken. Later in de uitzending zullen de Duivels in een open bus naar de Grote Markt in Brussel rijden, waar veel supporters worden verwacht die de spelers komen danken voor verschillende fijne matchen en het geweldige resultaat op het WK in Rusland.


Anker Dany Verstraeten schakelt bij de live uitzending ook regelmatig over naar Michiel Ameloot die de Duivels op het feestelijke parcours op de voet volgt. Eva Peeters staat aan het Kasteel van Laken, Maarten Breckx brengt verslag van op de Grote Markt waar ook Julie Colpaert zich onder de fans op het volksfeest mengt.

'Bedankt Duivels!' loopt vermoedelijk verder tot 17.00 uur. De uitzending van de huldiging is een coproductie van VRT, RTBF, VTM en RTL.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers