Tweede seizoen 'The Crown' vanaf 8 december exclusief op Netflix

donderdag 10 augustus 2017

Netflix toont vandaag de eerste beelden van het tweede seizoen van Peter Morgan's koninklijke drama 'The Crown'. De nieuwe afleveringen van deze Original serie gaan wereldwijd op 8 december in release. Seizoen 1 is nu al te bekijken op Netflix.

'The Crown' vertelt het levensverhaal van Queen Elizabeth II gedurende haar regeerperiode. De kwetsbare sociale orde, nog in herstel na de Tweede Wereldoorlog, dreigt weer uiteen te vallen. Gebaseerd op het award winnende toneelstuk 'The Audience', brengt de serie het Oscar-genomineerde team, bestaande uit Peter Morgan ('The Queen', 'Frost/Nixon'), regisseur Stephen Daldry ('The Hours', 'Billy Elliot') en producent Andy Harries ('The Queen'), bij elkaar.


In seizoen 2 eindigt het tijdperk waarin er veel respect voor de monarchie was. De revolutionaire jaren ‘60 starten. Soldaten van de Armed Forces voeren een illegale oorlog in Egypte en de derde Minister President, Harold Macmillan, gaat ten onder na een destructief schandaal.

'The Crown' toont de grootste politieke en mondiale gebeurtenissen die bepalend waren voor het verloop van de tweede helft van de 20ste eeuw. De serie is ongeëvenaard in haar scope, ambitie en creatieve visie.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers