Gegard Mousasi maakt debuut tegen Alexander Shlemenko tijdens Bellator 185 op Spike

zaterdag 15 juli 2017

Gisteravond werd tijdens Bellator 181 bekendgemaakt dat de Nederlandse MMA-topatleet Gegard 'The Dreamcatcher' Mousasi zijn Bellator debuut gaat maken tegen niemand minder dan Alexander Shlemenko.

Dit gevecht zal het main event zijn van Bellator 185 op vrijdag 20 oktober in Mohegan Sun en is daarna binnen 24 uur exclusief te zien op Viacom-zender Spike.


De 31-jarige Leidenaar tekende een exclusief contract voor maar liefst zes wedstrijden. In zijn carrière wist hij de Strikeforce -en Dream kampioenschap op zijn naam te zetten. Op dit moment heeft Mousasi (42-6-2) een winreeks van vijf en heeft in zijn carrière vele wereldberoemde MMA-atleten verslagen zoals Dan Henderson, 'Jacare' Souza, Mark Hunt, Chris Weidman en Melvin Manhoef.

Vanavond op Spike: Bellator 181
Vanavond wordt Bellator 181: Campos vs Girtz 3 om 22.00 uur uitgezonden op Spike met onder andere Brandon Girtz vs. Derek Campos (main event), Kendall Grove vs. John Salter (co-main event), Emily Ducote vs. Jessica Middleton en Joe Warren vs. Steve Garcia.

Bellator
Bellator biedt het allerscherpste aan op het gebied van mixed martial arts entertainment. De recordbrekende franchise is in meer dan 140 landen ter wereld te zien, en is de thuishonk van wereldberoemde vechters als Fedor Emelianenko, Rory McDonald, Michael Page, Melvin Manhoef, Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers