'DARK' is Netflix' eerste Duitse Original

woensdag 22 november 2017

DARK speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot.

In de tien afleveringen van een uur, neemt het verhaal een bovennatuurlijke wending waarbij we worden teruggevoerd naar dezelfde plaats in 1986.


'DARK' is geschreven door Jantje Friese en geregisseerd door Baran bo Odar ('Who Am I - No System is Safe'). In de ijzingwekkend spannende dramaserie blijken alle eigenaardige personages, bewust of onbewust, verbonden met het gestoorde verleden van het stadje.

'DARK' ging in première tijdens het Toronto International Film Festival 2017 en is vanaf 1 december exclusief te zien op Netflix. De 10-delige thriller serie is volledig in Duitsland geschreven, geproduceerd en opgenomen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers