Netflix geeft sneak peek van Original films & series

dinsdag 25 juli 2017

Netflix heeft de afgelopen dagen tijdens San Diego Comic Con 2017 verschillende trailers vrijgegeven van nieuwe Netflix Originals.

 


MARVEL'S THE DEFENDERS
Netflix Original serie - release 18 augustus

In 'Marvel’s The Defenders' volgen we Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones). Een kwartet van eigenzinnige helden. Ieder met unieke krachten en persoonlijke uitdagingen, maar één gezamenlijk doel: het veiligstellen en -houden van hun geliefde stad New York. Om dit te realiseren zal het viertal moeten inzien dat ze samen sterker staan dan alleen.

Ook is tijdens SDCC bevestigd dat 'Marvel's Iron Fist' een tweede seizoen zal krijgen met Raven Metzner als showrunner.

'Marvel's Daredevil' S1 en 2, 'Marvel's Jessica Jones' S1, 'Marvel's Luke Cage' S1 en 'Marvel's Iron Fist' S1 zijn nu te zien.

'DEATH NOTE'
Netflix Original  film - release 25 augustus

In 'Death Note' vindt een middelbare scholier een notitieboekje met bovennatuurlijke krachten. De eigenaar van het boekje heeft namelijk een onmetelijke macht in handen: door iemands naam in het schrift te schrijven, zal deze persoon sterven. Bezeten door deze nieuwe macht besluit de scholier dit boekje te gebruiken om de namen van criminelen te noteren en zo de wereld te zuiveren van al het kwaad. 'Death Note' is gebaseerd op de populaire Japanse manga geschreven door Tsugumi Ohba en getekend door Takeshi Obata. Met in de hoofdrollen: Nat Wolff, Margaret Qualley en Keith Stanfield.

'STAR TREK: DISCOVERY'
Netflix Original serie (wekelijks nieuwe aflevering) - release 25 september

Star Trek, wereldwijd één van de meest iconische en invloedrijke televisie franchises, is 50 jaar na haar première terug met Star Trek: Discovery. Deze nieuwe serie volgt de Starfleet tijdens haar missies om onontdekte werelden en levensvormen te vinden. Eén officier leert tijdens deze reizen dat om het buitenaardse te begrijpen, je eerst jezelf volledig moet kennen. 'Star Trek: Discovery' introduceert een nieuw schip, nieuwe personages en spannende missies, maar behoudt de ideologische en hoopvolle toekomstvisie waar vele generaties fans al jarenlang inspiratie uithalen.

De series 'Star Trek: The Original Series', 'Star Trek: The Next Generation', 'Star Trek: Deep Space Nine', 'Star Trek: Voyager' en 'Star Trek: Enterprise' zijn allemaal op Netflix beschikbaar.

'RIVERDALE' S2
Netflix Original serie (wekelijks nieuwe aflevering)  - release 12 oktober

Hold onto your burgers. Vanaf nu zal alles een stuk duisterder worden voor Archie en zijn vrienden.

'Riverdale' S1 is nu te zien op Netflix.

'STRANGER THINGS' 2
Netflix Original serie - release 27 oktober

Indiana, 1984. Ondanks de terugkeer van Will Byers uit de Upside Down zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen die een jaar eerder plaatsvonden. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijnt bedriegt. Er heerst een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje…

'Stranger Things' 1 is nu te zien op Netflix.

'BRIGHT'
Netflix Original film - release 22 december

In Bright, de explosieve actiethriller van David Ayer (regisseur 'End of Day', 'Suicide Squad'), leven mensen, orcs, elfen en feeën samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan. De routinematige werkavond van twee agenten, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt ineens heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen. Ward en Jakoby moeten zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden uit de weg ruimen om de wereld van de ondergang te redden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers