B-Brave zingt titelsong nieuwe Nickelodeon-serie 'De Ludwigs'

dinsdag 3 mei 2016

De populaire all-boy band B-Brave heeft de titelsong opgenomen voor de nieuwe Nederlandse Nickelodeon-productie 'De Ludwigs'. Iedere aflevering van de avontuurlijke familiecomedy opent met het nummer Team.

'De Ludwigs' is vanaf maandag 9 mei dagelijks te zien bij Nickelodeon. Voor de titelsong van deze indrukwekkende nieuwe serie is gezocht naar een nummer dat goed aansluit bij de show, maar ook past bij de kijkers van de kinderzender. B-Brave heeft keer op keer laten zien dat het de fans van de kinderzender weet te raken; niet voor niets hebben ze drie jaar op rij de award voor Favoriete Ster Nederland  bij de Nickelodeon Kids' Choice Awards op hun naam weten te schrijven.


De titelsong 'Team' is geproduceerd en geschreven door Brahim Fouradi, o.a. bekend van de hits van B-Brave, Aliyah en Fouradi en als A&R Manager voor het team van internationale muziek- en televisieproducer Simon Cowell.

'De Ludwigs' vertelt het verhaal over de familie Ludwig; geen standaard gezin, maar een bont gezelschap van vijf pleegkinderen die wonen in een imposant Amsterdams grachtenpand dat tevens dienst doet als museum. Als de pleegouders van het gezin plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

'De Ludwigs', vanaf maandag 9 mei bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur.



TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers