Nickelodeon presenteert nieuwe serie 'De Ludwigs'

zondag 8 mei 2016

Maandag 9 mei start de avontuurlijke comedyserie Nickelodeon-serie De Ludwigs, een gloednieuwe serie vol met mysterie en humor in het decor van Amsterdam. De is gemaakt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, een tv serie waarvan de kwaliteit en het gevoel van een film.

Als Erik en Kate plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van 'De Ludwigs' stukje bij beetje wordt ontrafeld. Nickelodeon brengt met 'De Ludwigs' een heel nieuw soort serie voor kids in Nederland en België waarbij filmkwaliteit naar het tv-scherm wordt gebracht.


'De Ludwigs' wordt gespeeld door een Nederlands/Belgische cast waarbij de ouders van het gezin, Kate en Erik Ludwig, vertolkt door Tooske en Bastiaan Ragas en alle pleegkinderen: Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel, Kees Hulst en Arno Moens.

'De Ludwigs' is vanaf maandag 9 mei te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur en een mini-marathon op woensdagmiddag en zaterdagochtend.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers