'Scoor De Zomer Door' met playboy Jorden en bubbly Channah uit 'MTV's EOTBDD'

donderdag 19 juli 2018

Remember playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit 'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch'? Wat nou als Jorden zijn zelfvertrouwen en versier-strategieën deelt met anderen die daar wat minder bedeeld in zijn?

En wat als we zijn partner in crime, de doortastende en bubbly flirt Channah meesturen voor de vrouwelijke touch?


MTV stuurt dit bijzondere duo op pad! Deze zomer gaan 'King Jorden' en 'Queen C' op de costa’s in binnen- en buitenland op zoek naar vriendengroepen die hun hulp op het gebied van een ouderwets potje versieren wel kunnen gebruiken. Hebben jij en je vrienden nog geen succes geboekt deze zomer? Kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken om te scoren? Jorden en Channah uit 'EOTBDD' hebben één missie. En die faalt nooit! Scoren dus!

'Scoor De Zomer Door' is binnenkort te zien op MTV. Kom Jorden en Channah deze zomer nog tegen in Albufeira (eind juli) en aan de Spaanse costa's (tweede week van augustus).

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers