Alle namen van BN'ers 'Saved by the Bell' bekend

woensdag 12 december 2018

Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes en Gerard Ekdom. Dat zijn de laatste gasten die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen in het nieuwe SBS6-programma 'Saved by the Bell'.

Voor 'Saved by the Bell' is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten. Van een dictee tot een conditietest, alles is mogelijk. Van tevoren weten de BN’ers niet wat ze te wachten staat, behalve dat de kids het voor het zeggen hebben.


Zo moet Rico Verhoeven een staredown doen met een van de kinderen, vragen de kids Ronnie Flex om uitleg over zijn uitgesproken songteksten en onderwerpen ze Tom Dumoulin aan een heuse verkeerstest. Ondertussen stellen ze vragen als 'Vind jij jezelf écht zo stoer, of doe je maar alsof?', 'Ben je ooit vreemdgegaan?', en 'Hoe rijk ben jij nu eigenlijk?'. De BN’ers hoeven niets voor te bereiden, voordat ze de klas in gaan. Het enige wat ze moeten doen, is zo eerlijk mogelijk antwoorden op alle vragen en zo goed mogelijk de opdrachten uitvoeren!

Eerder werd al bekend dat Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek meedoen aan 'Saved by the Bell'. Ook zij worden onderworpen aan de nieuwsgierige en directe vragen van de kinderen in de klas.

Het nieuwe SBS6-programma 'Saved by the Bell' is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

'Saved by the Bell' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Saved by the Bell', vanaf 8 januari wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers