Zes nieuwe namen voor seizoen 10 van Verborgen verleden bekend

maandag 13 november 2017

Onlangs sloot de NTR weer een succesvolle reeks van 'Verborgen Verleden' af, het programma waarin prominente Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

Het programma inspireert veel mensen en laat onbekende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis zien. 'Verborgen Verleden' keert in het nieuwe jaar terug met zes nieuwe namen.

In 2018 is 'Verborgen Verleden' toe aan seizoen 10. Opnieuw is het gelukt om met een zestal boeiende persoonlijkheden verrassende verhalen te vinden over hun familiegeschiedenis.
Die hoofdpersonen zijn, in alfabetische volgorde: Dieuwertje Blok, Armin van Buuren, Richard Groenendijk, Maurice de Hond, André Kuipers en Irene Moors. Vanaf zaterdag 6 januari zijn hun zoektochten te zien om 20.30 uur op NPO 2.

'Verborgen Verleden' is gebaseerd op het Britse format 'Who Do You Think You Are?' en wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. Ook wordt gebruik gemaakt van de expertise van CBG | Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra.

Uitzendingen zaterdag 6, 13, 20, 27 januari, 3 en 10 februari 2018, 20.30 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers