Eerste voorronde Gouden Televizier-Ring 2018

dinsdag 14 november 2017

Er kan weer gestemd worden op de mooiste, leukste en grappigste programma's van het afgelopen tv-kwartaal tijdens de eerste voorronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018.

De gouden glitters van het vorige Televizier-Ring Gala zijn nog maar net opgeruimd, toch is het alweer tijd voor de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring verkiezing 2018. Een hele belangrijke ronde, want deze kwalificatie levert de eerste 5 kanshebbers op voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland.


500.000 kijkers
Alle tv-programma's die tussen 1 augustus en 1 november van dit jaar op tv waren, mogen meedoen met deze kwalificatieronde, als ze aan een aantal regels voldoen. Zo moet er een reeks van ten minste drie nieuwe afleveringen zijn of worden uitgezonden; daarvan moeten er ten minste twee van in het afgelopen tv-kwartaal op tv zijn geweest. En van die twee moet tenminste één uitzending 500.000 kijkers gehaald hebben.

De top 25
Iedere voorronde kent vijf winnaars: de vijf programma's waarop het meest is gestemd, krijgen automatisch een plekje op de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Na vier rondes zijn de 20 populairste tv-shows van Nederland bekend, waarna de redactie van Televizier nog eens 5 wildcards weggeeft. Programma's die de Ring al gewonnen hebben, zijn uitgesloten van deelname.

Stemmen
De eerste kwalificatieronde loopt tot woensdag 29 november 10.00 uur. Er kan gestemd worden op de website van Televizier.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers