15 'Heel Holland Bakt'-kandidaten zijn bekend

dinsdag 6 november 2018

De 15 kandidaten die strijden om een plekje in de 'Heel Holland Bakt'-tent zijn bekend! Op de Facebookpagina en Instagram van 'Heel Holland Bakt' stellen Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zich aan Nederland voor.

In de eerste aflevering van 'Heel Holland Bakt' is te zien hoe meer dan 500 bakkers de jury (bestaande uit Janny, Robèrt, oud-winnaars, oud-deelnemers en bekende patissiers) proberen te imponeren met hun bakkunsten. Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zijn daarin geslaagd. Van de 500 thuisbakkers mogen in de eerste aflevering alleen zij beginnen aan de buitenbakopdracht, waarin voor 10 thuisbakkers een plekje in de baktent te verdienen is.


Vanaf 9 december terug op tv!
'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 9 december om 20.20 uur terug bij MAX op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt telt in het zesde seizoen niet 8, maar 9 afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten een plekje in de tent te bemachtigen.

'Heel Holland Bakt' seizoen 6, wekelijks vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers