'Laat op Eén - met Nadia Moussaid' vanaf augustus op NPO 1

donderdag 19 juli 2018

Nadia Moussaid (34) presenteert 'Laat op Eén – met Nadia Moussaid', te zien van 6 tot en met 31 augustus in het tijdslot van 'Jinek'.

Momenteel is Nadia ook een van de presentatoren van het programma 'Brandpunt+'.


Jochem de Jong, mediadirecteur KRO-NCRV: 'Nadia is een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Eva.'

Na haar studie sociale en culturele antropologie aan de VU werkte Nadia bij MTNL/VPRO en AT5. In 2015 maakte ze voor de KRO-NCRV de aangrijpende documentaire 'Leven, liefde & hiv', over twee vrouwen met hiv, en voor het online journalistieke platform Mindshakes de korte documentaire 'Lost Generation', over jongeren in Bosnië-Herzegovina, 20 jaar na de oorlog. Nadia presenteerde voor de NTR het wekelijkse NPO 2-programma 'De Nieuwe Maan', het item 'De Bus' van het NPO Radio 1-programma 'Nieuws & Co' en was ze tevens de vaste invaller bij 'Nieuws & Co'. Momenteel presenteert Nadia voor KRO-NCRV 'Brandpunt+'.

'Laat op Eén – met Nadia Moussaid', vanaf 6 augustus om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers