Stem nu voor de Gouden Televizier-Ring 2018 - VIDEO

dinsdag 21 augustus 2018

Er zijn slechts drie dingen zeker in het leven: de dood, belastingen en de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring. Jawel, het is weer die tijd van het jaar: de stembussen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018 zijn geopend!

De kijkers kozen gedurende het jaar via vier kwalificatierondes 20 programma’s, de redactie van Televizier deelde nog eens 5 wildcards uit. Uit deze lijst van 25 top tv-programma’s komt de winnaar van de belangrijkste tv-prijs van Nederland.



Stem nu
Heel Nederland kan stemmen van 21 augustus 10.00 uur tot en met 24 september 8.00 uur via: Televizier.nl/ring.

Behalve voor de Gouden Televizier-Ring kan er ook worden gestemd op de beste presentator en presentatrice (Zilveren Televizier Ster Presentator en Presentatrice), de beste acteur/actrice (deze prijs is sinds dit jaar samengevoegd) en de Televizier Talent Award. Nieuw is de Televizier Digital Impact Award, de prijs voor tv-makers die online net dat beetje meer bieden aan hun publiek.

De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma gaat op hetzelfde moment van start. Stemmen hierop kan via:Televizier.nl/stuiver.

11 oktober
Het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar op 11 oktober, dan wordt bekend wie er met alle prijzen vandoor gaan. Het gala is dan live te zien op NPO 1 bij AVROTROS.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers