Kijkcijfers: 'Rad van Fortuin' verliest veel kijkers

woensdag 24 augustus 2016

Maandag haalde het nieuwe 'Rad van Fortuin' bij SBS6 nog een mooie 810.000 kijkers. Presentator André Hazes Jr. liet weten daar heel erg blij mee te zijn. Dinsdag was het cijfer al haast gehalveerd.

Dinsdag, bij de tweede aflevering van 'Rad van Fortuin', bleven nog 465.000 kijkers over. Dat is iets minder dan een halvering van het cijfer voor de eerste aflevering. Concurrent 'Nieuwe Tijden' (RTL 4) haalde 20.000 kijkers meer.


'Rad van Fortuin' was nochtans hoopvol gestart met 810.000 kijkers. Het was jaren geleden dat SBS6 om 20.00 uur nog zoveel kijkers had gehaald, weet het AD. Maar dinsdag viel het spelprogramma dus al zwaar door de mand. Het wordt afwachten op welk niveau de kijkcijfers zich zullen stabiliseren.

Het 'NOS Journaal' was met 1.598.000 miljoen kijkers het best bekeken programma van de avond, gevolgd door 'De Slimste Mens' (1.156.000) en 'Opgelicht?!' (1.084.000).

Bron: AD.nl

Kijkcijfers

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers