André van Duin mist memo 'Heel Holland Bakt' - VIDEO

dinsdag 27 november 2018

Dit jaar is 'Heel Holland Bakt' voor het eerst in de wintermaanden te zien. En wel vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1 bij MAX! Dat betekent dat André, Janny en Robèrt afgelopen zomer eindelijk een keer met vakantie mochten, want ook de opnames waren dit jaar later.

Die memo had arme André alleen heel even gemist. De presentator van 'Heel Holland Bakt' reed afgelopen zomer nietsvermoedend naar de Heel Holland Bakt-tent. Fris, fruitig en helemaal klaar voor een nieuw seizoen kwam hij aan op het terrein, maar daar wachtte een niet zo aangename verrassing.



'Heel Holland Bakt'-adventskalender
Om te voorkomen dat naast André meer bakkermakkers 'Heel Holland Bakt' niet goed in hun agenda hebben gezet, introduceert MAX deze week een heuse 'Heel Holland Bakt'-adventskalender. Binnenkort meer over dit feestelijke cadeau voor alle bakkermakkers van Nederland!

'Heel Holland Bakt' - seizoen 6, wekelijks vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers