'Beau Five Days Inside' wint de Gouden Televizier-Ring 2018

donderdag 11 oktober 2018

'Beau Five Days Inside' won donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2018 in de AFAS Live de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma.

Beau van Erven Dorens ontving bovendien de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentator. 'De Luizenmoeder' en 'Expeditie Robinson' grepen naast de Gouden Televizier-Ring.


Zilveren Sterren
Beau van Erven Dorens won ook de Zilveren Telezivier-Ster Presentator. Hij was in deze categorie samen met Humberto Tan en Johnny de Mol genomineerd.

Chantal Janzen heeft de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentatrice gewonnen. Eva Jinek en Geraldine Kemper waren eveneens genomineerd. Het is de vierde keer dat ze de prijs in de wacht sleept. In 2017 moest ze een jaar aan de kant zitten nadat ze de prijs drie keer op een rij mee naar huis nam.

Beste acteur/actrice
Ilse Warringa won de Zilveren Televizier-Ster Beste Acteur/Actrice voor haar rol in 'De Luizenmoeder'. Ze versloeg haar 'Luizenmoeder'-collega Jennifer Hoffman en Lies Visschedijk. Dit jaar waren de categorieën Zilveren Televizier-Ster Acteur en Actrice voor het eerst samengevoegd.

Overige prijzen
In de categorie Televizier Talent Award won Kaj Gorgels van Ellie Lust en Nienke Plas. Hij presenteerde de VIP-editie van 'Temptation Island' voor Videoland en is momenteel te zien bij 'The Talent Project'.

'Wie is de Mol?' won de Digital Impact Award en liet daarmee 'Expeditie Robinson' en 'Zondag met Lubach' achter zich. De eindmusical ontving de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma. 'Bommetje' en 'De Viralfabriek' waren eveneens genomineerd.

Rik van de Westelaken
Het Gouden Televizier-Ring Gala vond donderdagavond voor de 53ste keer plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Rik van de Westelaken was als presentator een nieuw gezicht. Hij presenteerde het Gala samen met Jan Smit.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers