Britt Dekker vervangt Naomi van As bij 'Zappsport'

donderdag 12 juli 2018

Vanaf september is Britt Dekker naast Ron Boszhard te zien als presentatrice van 'Zappsport'. Britt vervangt Naomi van As komend seizoen bij het onderdeel de battle tijdens haar zwangerschap.

Britt Dekker: 'Ik vind het heel erg gaaf dat ik bij de AVROTROS 'Zappsport' mag gaan presenteren. Ik ben zelf echt mega dol op sport, en alles daaromheen. Daarom vind ik deze uitdaging extra leuk! Ik ga als paardenmeisje een hockeymeisje vervangen, maar ik ga natuurlijk voor hetzelfde doel; de meiden naar de overwinning leiden!'


Het nieuwe seizoen van 'Zappsport' is vanaf begin september te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers