De line-up van de MAX Proms 2018 is compleet: kaartverkoop van start

dinsdag 7 augustus 2018

Zojuist maakte Jeroen van Inkel in zijn NPO Radio 5-programma 'Je Dag is Goed' het volledige programma van de MAX Proms 2018 bekend!

Onder andere de Britse discoband Hot Chocolate ('You Sexy Thing'), de Britse popgoep London Beat ('I've been thinking about you') en het Amerikaanse muziekduo The Weather Girls ('It's raining men') bestijgen het podium op 1 december 2018 tijdens de MAX Proms in de Jaarbeurs Utrecht.


Uiteraard is ook The New London Chorale van de partij. De Britse groep sloeg sinds 2005 geen enkele editie van de MAX Proms over. Wegens succes is, net als vorig jaar, ook het vijftigkoppige The Inspirational Community Gospel Choir aanwezig in Utrecht. En ook binnenlandse topartiesten geven acte the présence : Antje en Romy Monteiro treden zowel samen als solo op. Alle artiesten worden muzikaal begeleid door één van de beste en bekendste orkesten van de wereld: Het Metropole Orkest.

Dit jaar is er wederom slechts één editie van de MAX Proms: op zaterdagavond 1 december 2018. De kaartverkoop start dinsdagochtend 7 augustus om 7.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.maxproms.nl en via Ticketpoint. Snelle beslissers opgelet: Tot 30 september geldt een vroegboekkorting van 20%.

'De MAX Proms', zaterdag 1 december 2018
Vanaf 20.00 uur (deuren openen om 18.00 uur)
Tickets via www.maxproms.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers