Eef van Opdorp vervoegt team 'Red Mijn Vakantie'

woensdag 9 juli 2014

Eef van Opdorp, bekend als budgetcoach bij het Nederlandse publiek, zal het 'Red Mijn Vakantie' duo Rob Geus en Thijs Zeeman versterken.

Het drietal reist deze zomer langs zuidelijke zonbestemmingen om Nederlandse vakantiegangers te helpen.


Eef van Opdorp komt samen met Thijs Zeeman op voor Nederlandse vakantiegangers in nood. Gedupeerden die contact hebben opgenomen met de 'Red Mijn Vakantie'-alarmlijn worden bezocht om te kijken of hun problemen opgelost kunnen worden. Rob Geus voert ondertussen strenge hygiëne-inspecties uit op vakantiebestemmingen om te testen of deze een gevaar vormen voor de gezondheid van de bezoekers.

Oproep!
Ben je op vakantie en dreigt deze in het water te vallen door smerige kamers, problemen met de campinghouders of ontbrekende voorzieningen? Bij problemen met touroperators, reisbureaus, vliegmaatschappijen of andere organisaties kan je bellen naar de 'Red Mijn Vakantie'-alarmlijn op +316 – 53996666 of mailen naar redmijnvakantie@sbs.nl.

'Red Mijn Vakantie', vanaf zondag 17 augustus om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers