Een uur lang lachen in nieuw RTL 4-programma 'Gieren met Goor'

donderdag 14 juli 2016

Gordon komt vanaf donderdag 8 september met het nieuwe programma 'Gieren met Goor' bij RTL 4. In deze 2.0-versie van het bekende RTL 4-programma 'Laat ze maar Lachen' ontvangt Gordon wekelijks twee gasten met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft.

De carrières van de gasten worden onder de loep genomen door het vertonen van bloopers en komische tv-fragmenten. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. Maar ook tv-momenten van collega’s en actuele thema’s worden behandeld.


De gasten spelen daarnaast, samen met Gordon, ook een actieve rol in het vermaken van het publiek en de kijker. Dat kan bij een onderdeel als 'Blijft u aan de Lijn?' met ongebruikelijke en soms bijna onmogelijke telefoonopdrachten. Of met een live videoverbinding, zoals bijvoorbeeld in de wachtruimte vol patiënten van een cosmetisch arts, daar zijn onze BN'ers via een audioverbinding achter een deur te horen. En daar gebeuren uiteraard de meest vreemde dingen!

'Gieren met Goor', wekelijks vanaf 8 september om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers