'Eigen Huis & Tuin' dit najaar opnieuw met 3 klussers

woensdag 17 augustus 2016

Na een korte zomerstop trapt het langstlopende populaire klus- en tuinprogramma 'Eigen Huis & Tuin' het nieuwe seizoen af op zaterdag 27 augustus bij RTL 4. Presentatrice Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot trekken als vanouds door het land om kijkers de helpende hand te bieden in hun eigen huis of tuin.




Nieuw onderdeel is het klussen met BN’ers. Want hoe staat het eigenlijk met hun kluskunsten? Natuurlijk worden wekelijks veel tips, tricks en ideeën gegeven om klussen in en rond het huis op een slimme manier aan te pakken, want… zelf dingen maken is en blijft het leukst!


BN’ers
Nieuwsgierig hoe bekend Nederland woont en tuiniert? ‘Eigen Huis & Tuin’ is elke week te gast bij een bekende Nederlander die ons zijn huis en tuin laat zien. En wat blijkt? Ook zij hebben vaak een waslijst met grote en kleine klussen die geklaard moeten worden. Evelyn bezoekt als eerste radiopresentator Gerard Ekdom.

'Eigen Huis & Tuin', vanaf zaterdag 27 augustus terug bij RTL 4.

 

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
RTL4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers