'Eigen Huis & Tuin' op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van Nederland

dinsdag 19 augustus 2014

'Eigen Huis & Tuin' gaat na ruim twintig jaar ervaren wat het niveau is van de klussende en tuinierende vrouwen van ons land.

Welke pittige tante draait haar hand niet om voor een nieuwe badkamer? En welke vrouw met groene vingers heeft een tuin om door een ringetje te halen? Wie steekt ieder weekend bij familie en vrienden de handen uit de mouwen? Kortom: welke stoere vrouw verdient de eervolle titel 'Leukste Klus of Tuinvrouw van Nederland'? Deze bijzondere talentenjacht start op zaterdag 23 augustus bij RTL 4.


De 'Eigen Huis & Tuin' karavaan trekt komend seizoen elke paar weken naar een andere provincie om op zoek te gaan naar vrouwelijk klus en tuintalent. Tijdens een selectiedag laten fanatieke klus en tuinvrouwen aan presentatoren Quinty, Thomas en Lodewijk zien wat ze in huis (en tuin) hebben.

De talenten die als provinciewinnaar uit de voorronde komen, mogen zich direct aansluiten bij het vaste 'Eigen Huis & Tuin'-team. Samen met Thomas en Lodewijk klussen zij mee in de mega projecten die 'Eigen Huis & Tuin' in alle provincies aanpakt. Hoe meer indruk ze maken op de presentatoren én de kijkers, hoe verder ze komen in deze speciale talentenjacht.

In de finale aan het eind van het seizoen maken zij kans op de titel 'Leukste Klus of Tuinvrouw van Nederland'. Maar dat is nog niet alles, er is ook een klus- of tuincheque te winnen van maar liefst €10.000,-.

'Eigen Huis & Tuin' wordt  geproduceerd door Talpa. Aanmelden voor dit programma kan via: http://www.eigenhuisentuin.nl/uitzendingen/promotie-en-acties/gezocht-de-beste-klussertuinier/.

'Eigen Huis & Tuin', vanaf zaterdag 23 augustus, tussen 18.05 uur en 18.55 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers