Ellen Hoog en Naomi van As nemen bekende mannen op sleeptouw in 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking'

donderdag 22 maart 2018

Voormalig tophockeysters en beste vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As krijgen hun eigen personalityshow. In 'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen.

Ze trekken 24 uur lang met ze op en vragen hen op geheel eigen wijze het hemd van het lijf.


In hun nieuwe programma gaan Ellen en Naomi een etmaal op pad met onder anderen Johnny de Mol, Gerard Joling, Afrojack, Jandino Asporaat en André Hazes. Voorafgaand aan elk bezoekje vullen de dames een rapport over de man in. Wat weten ze al van hem, en wat denken ze op dit moment van hem? Ze geven een rapportcijfer voor verschillende aspecten, zoals sexappeal, intelligentie, gevoel voor humor, sportiviteit en hoffelijkheid. De grote vraag is: denken ze er na 24 uur nog steeds zo over – of worden ze verrast? Het grote testen kan beginnen! De dames laten geen middel onbenut: na een dag vol (sportieve) activiteiten, vraaggesprekken, lastige dilemma’s en een wilde nacht in de kroeg komt uiteindelijk altijd de ware aard van de hoofdgast boven.

Elke aflevering start bij de bekende man thuis, waar Ellen en Naomi hem komen ophalen. Hij mag een koffertje inpakken met de spullen die hij nodig denkt te hebben in de komende 24 uur. Waar ze precies naartoe gaan en wat ze die dag gaan doen, blijft een verrassing totdat ze op locatie zijn. Eén ding is zeker: de mannen krijgen het komend etmaal weinig rust met Ellen en Naomi om zich heen…

'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking' wordt geproduceerd door Talpa.
 
'Ellen & Naomi: 24 uur mandekking', wekelijks vanaf dinsdag 1 mei om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers