'Goede Tijden, Slechte Tijden' gaat verder na veelbewogen zomer in Meerdijk

zondag 2 september 2018

Op 3 september start seizoen 29 van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4 met een splinternieuwe leader, gezongen door Lisa Lois.

Daarnaast nemen vier nieuwe mannen hun intrek in Meerdijk. Carlos, Flo, Rover en Daan zijn vanaf de start van het seizoen verwikkeld in bestaande verhaallijnen en zorgen voor flinke opschudding in Meerdijk, onder andere op het gebied van liefde.


Nieuwe acteurs
Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley. Dorian Bindels is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit. Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie. Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop.

Twee maanden later
Ook in Meerdijk heeft de tijd deze zomer niet stilgestaan. In twee maanden is het Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt geproduceerd door EndemolShine.

'Goede Tijden, Slechte Tijden', vanaf maandag 3 september om  20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers