'Het Mooiste Meisje van de Klas' zoekt deelneemsters

zondag 15 maart 2009

In het nieuwe televisieseizoen presenteert Jaap Jongbloed opnieuw 'Het Mooiste Meisje van de Klas', het programma vol nostalgie, weerzien en herinneringen. Net als afgelopen jaar gaat hij op zoek naar mooie, grappige en bijzondere anekdotes van klasgenoten, vrienden en vriendinnen aan dat ene meisje uit de klas, dat door iedereen als mooiste werd gezien.

N


atuurlijk zoekt hij haar en haar klasgenoten op om te zien wat er na al die jaren gebeurd is. Kende jij in de jaren '70, '80 of '90 een mooiste meisje uit de klas? Weet je of ze na school een bijzonder leven heeft geleid of ben je daar juist nieuwsgierig naar?

Was jij intens verliefd op het Mooiste Meisje van de Klas of had je juist een hekel aan haar? De redactie is te bereiken via mooistemeisje@tros.nl en wacht je verhaal met spanning af.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers