Jensen terug naar de sterren in 'Jensen USA'

woensdag 17 mei 2017
Foto: RTL 5 - © RTL 2017

Robert Jensen keert terug naar de sterren bij RTL 5 met een nieuw programma vanuit de States. Bewapend met camera doorkruist in hij in 'Jensen USA' het land van de ongekende mogelijkheden.

Jensen bezoekt in de zesdelige serie celebrities met een turbulent leven, laat aan de hand van reportages met bijzondere Amerikanen de gekte in Amerika zien en ontmoet hij Nederlanders die het daar helemaal hebben gemaakt of willen maken. 'Jensen USA' is vanaf 18 mei te zien bij RTL 5 vanaf 21.30 uur.

Jensen verheugt zich enorm op het programma: 'Mijn liefde en fascinatie voor Amerika is ongekend. Hier haal ik al mijn hele leven mijn inspiratie vandaan. In 'Jensen USA' kan ik Amerika op mijn manier laten zien. Het onbegrensde, unieke en grappige van het land.' Het programma brengt Jensen terug naar de sterren, maar dan anders: ''JENSEN!' maakten we in een grote studiosetting met een paar honderd man publiek. De spanning die je daar voelt is uniek. Maar nu is het intiemer.'

Donald Trump
In iedere aflevering is er een rol voor de zittende president. Zijn gedrag en beleid worden wekelijks op de hak genomen door de veelgeprezen Trump-imitator John Di Domenico. In de eerste aflevering worden de eerste 100 dagen op niet mis te verstane wijze doorgenomen.

In de eerste aflevering heeft Jensen verder een droomontmoeting met één van de meest excentrieke Amerikaanse acteurs ooit, Charlie Sheen. Openhartig vertelt hij over zijn uit de hand gelopen leven vol misstappen, drank, drugs en vrouwen. Daarnaast neemt Jensen de proef op de som in het gevaarlijkste restaurant ter wereld, 'The Heart Attack Grill' in Las Vegas. Twee mensen die daar aten zijn inmiddels overleden. Jensen waagt zicht hoogst persoonlijk aan de 'Octuple Bypass Burger'.

In andere afleveringen gaat hij op bezoek bij Vanilla Ice, de man die 165 miljoen platen van 'Ice Ice Baby' verkocht. Wat weinig mensen weten is dat hij nog steeds heel succesvol optreedt in Amerika en groot succes geniet als tv-presentator met zijn programma 'The Vanilla Ice Project', dat nu al voor het zevende seizoen te zien is op de Amerikaanse tv. Ook ontmoet Jensen de grootste mannelijke pornoster aller tijden Ron Jeremy en de best verdienende Nederlandse topsporter (80 miljoen dollar), waar bijna niemand in Nederland van gehoord heeft, honkbalsensatie Kenley Jansen van de Los Angeles Dodgers.

'Jensen USA', vanaf 18 mei om 21.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers