Jorn wint presentatiecontract bij RTL in talentenjacht 'Screentest'

maandag 12 november 2018

Zondagavond werd bekend dat Jorn (25 jr) de winnaar is van de door Gordon gepresenteerde talentenshow 'Screentest' op RTL 4.

De jury onder leiding van Robert ten Brink gaf hem het hoogste aantal punten, waardoor hij zijn handtekening mocht zetten onder het presentatiecontract bij RTL. Komende tijd wordt bekend hoe het contract wordt ingevuld. 'Dit is misschien wel het belangrijkste moment in mijn leven', aldus Jorn.


In de finale die zondagavond 11 november werd uitgezonden streed Jorn tegen Hila. Van de twaalf kandidaten bleven zij als laatste twee over en kregen zij opdrachten waaronder een overval met de 'All You Need is Love'-caravan en een live interview met Waylon en Pia Douwes. Ron Brandsteder en Bridget Maasland stonden Robert ten Brink bij in de jurering.

'Screentest' werd geproduceerd door Talpa Producties

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers